Folyamatos nyelvtanfolyamok


Választható óratípusok:

  • Nyelvvizsga előkészítő tanfolyamaink: TOEFL, PROFEX (orvosi angol), Origo, TELC, IELTS, TOEFL, ECL, Euroexam, LLCI  és BME üzleti angol nyelvvizsga, Cambridge.
  • Érettségire felkészítés.
  • Állásinterjúra, illetve prezentációk tartására felkészítés. CV és motivációs levél írás tanítása.
  • Business English tanfolyam: Üzleti angol óráinkat cégeknek ajánljuk, ahol az EduCO Oktatói Központ Üzleti Angol Tankönyvéből tanulhatnak, amely arra fókuszál, hogy idegen nyelven sajátítsák el a tanulók a személyközpontú beszéd, az asszertív kommunikáció és a konfliktuskezelés módszereit. Továbbá nagy hangsúlyt fektetünk a kreatív gondolkodás kibontakoztatására, az önfejlesztésre, illetve az önmenedzsmentre, és a stresszkezelés módszereire miközben az időgazdálkodás technikáit tanulmányozzuk a Life & Work Balance témái során.
  • Általános angolórák: EduCO Oktatói Központ Általános Angol Tankönyvéből tanulhatnak, amelyet úgy írtunk meg, hogy a tanulók megfeledkeznek arról, hogy tulajdonképpen nyelvórán vannak. Csak azt veszik észre, hogy jól érzik magukat, nevetnek, poénkodnak, és mélyebb témákról osztják meg a véleményeiket, s mindezt idegen nyelven. Nem a megszokott unalmas „bemutatkozás más nyelven” és „beszéljünk az időjárásról” témák vannak jelen az órákon. Ehelyett összekötjük az időjárással kapcsolatos témát az egészség témájával, hogy a frontok milyen fiziológiai hatással vannak a szervezetünkre. Vagy kutatjuk a napi gazdasági eseményeket a mögötti folyamatokat és összekötjük azokat a történelemmel, akár a pszichológiával. A tanulók maguk is választhatnak ismert tankönyvek közül, amelyet a tanárral egyeztetnek.